Carnaval Stratumseind Eindhoven

Vanaf dit weekend zal in Eindhoven op het Stratumseind het carnaval gaan losbarsten! Op de langste uitgaansstraat van Nederland zal uit elke speaker van elke horecazaak de carnavalsmuziek gaan klinken. Voor degene die nog geen plannen hebben met carnaval komen we hieronder met 5 tips voor Carnaval 2016! Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier tijdens dit feest de komende dagen. Mocht je mee willen doen aan het anti kater ontbijt op maandag 8 februari dan zul je even moeten informeren bij de organisatie of hier nog plaats voor is. Alaaf!

De 5 kroegen tips voor Carnaval 2016 op het Stratumseind

Cafe Costa, Stratumseind 58

Natuurlijk moet je voor dit feest bij de carnavals & feest leverancier van Eindhoven en verre omstreken zijn… Vijf dagen lang feest, love, peace & happiness. Cafe Costa heeft afgelopen tijd meerdere prijzen gewonnen en mag dan met recht als eerste genoemd worden in deze tip 5!

Cafe Thomas, Stratumseind 23

Vanaf de stad gezien is dit een van de eerste top zaken van het Stratumseind. Meteen aan de linkerkant kun je hier terecht voor carnaval 2016. Het thema van Cafe Thomas: Helden op sukskes.

Cafe ’t Lempke, Stratumseind 14

Altijd gegarandeerd feest in Cafe ’t Lempke! Het thema van deze kroeg aan het Stratumseind is dit jaar ‘superhelden’. Met elke dag van zaterdag tot en met dinsdag een gratis kater ontbijt.

Tuchthuis, Stratumseind 28

Ook dit jaar organiseert Biki90 weer een gaaf feestje in Tuchthuis. Voor de zesde keer wordt Thunderdommel georganiseerd. Het enige echte Carnavals MashUp festival van Brabant (en die overige 11provincies). Zie hier voor de line-up en programma op de pagina van het FB event. Met FeestDJRuud!

 Villa Fiesta, Stratumseind 16

Met zo’n naam kan het niet anders dan dat het een mooi feestje gaat worden in deze feesttent! Alle dagen open, komt dat zien!

Sluit reacties

Reacties niet mogelijk