Vrijgezellenavond Eindhoven

Vrijgezellenavond in Eindhoven aan het organiseren?

Heb je geen idee wat je voor je vriend, vriendin, broer, zus, neef of nicht of ander geliefd persoon moet organiseren om de avond helemaal naar zijn of haar zin te maken? Wij hebben enkele tips voor een ontzettend leuke vrijgezellenavond op het Stratumseind in Eindhoven!

Het Stratumseind in Eindhoven biedt een perfecte locatie voor iedereen die een vrijgezellenavond om nooit meer te vergeten wil organiseren. Het nachtleven van Eindhoven verkennen in de langste kroegenstraat van Nederland is nog nooit zo leuk geweest. De diversiteit aan kroegen zal de vrijgezellenavond dan ook helemaal laten slagen want voor iedereen is er wel wat te vinden!

Tips vrijgezellenavond Eindhoven Stratumseind

Hieronder hebben we een opsomming van enkele tips om je vrijgezellenfeest in Eindhoven op het Stratumseind te laten slagen! We hopen dat je samen met het hele gezelschap een leuke tijd in de lichtstad zult hebben. Geniet er van en zorg voor mooie herinneringen!

Tip 1 vrijgezellenavond Eindhoven: Cocktailworkshop

Begin de avond met een cocktailworkshop! Dit kan in een van de horecazaken aan het Stratumseind geregeld worden. Zo kun je bij Cocktailbar Remix hiervoor terecht en leer je de kunsten van een professionele cocktailshaker. De avond begint rustig, gezellig en er is tijd om even alvast wat alcoholische versnaperingen te nuttigen om de avond lekker op gang te laten komen!

Tip 2 voor het vrijgezellenfeest in Eindhoven: Radje draaien

In meerdere kroegen van het Stratumseind is er de mogelijkheid om radje te draaien. Dit is een leuk spel waarbij het spannend is wanneer het rad gaat draaien: win je gratis drankjes of moet je betalen?! Een leuke activiteit om aan het begin van de avond te doen wanneer er nog niet zo veel gedronken is. Kroegen aan het Stratumseind waar je kunt radje draaien zijn: Kaffee Kix, Villa Fiesta en Cafe Downtown.

Tip 3 voor het vrijgezellenfeest op het Stratumseind in Eindhoven

Neem een dobbelsteen mee en dobbel om te besluiten welke kroeg er bezocht gaat worden. Op deze manier kun je met je eigen groep vrienden een kroegentocht houden en zal het altijd een verrassing blijven waar je terecht komt. Je spreekt af dat de vrijgezel dobbelt en kiest dan uit of je linksom of rechtsom loopt. Dobbel je 5 dan ga je 5 kroegen verder naar binnen en bestel je minimaal 1 drankje. Je weet nooit waar je terecht komt en dat maakt het een avond vol verrassingen!

Sluit reacties