Uitgaan op het Stratumseind in Eindhoven

Uitgaan op het Stratumseind in Eindhoven

Om welke reden moet je op stap gaan op het Stratumseind in Eindhoven? Dat is waar dit artikel over gaat. Graag willen we je meenemen naar de langste strapstraat van de Benelux. Meer dan 50 horecazaken zijn hier aan gevestigd en bieden een mooie diversiteit aan zaken aan. Voor iedereen is er wel een favoriete zaak te vinden op ‘stratum’, zoals het ook wel in de volksmond genoemd wordt.

Het Stratumseind kent een rijke historie wat betreft het bruisende nachtleven in de Eindhovense binnenstad. De straat is landelijk bekend en dat heeft natuurlijk een goede reden. Om die reden is een avondje stappen in Eindhoven ook niet geslaagd als er ook niet even sfeer geproefd gaat worden in deze langste horecastraat in het Brabantse land.

Aan de straat zijn diverse type zaken. Je kunt er terecht voor een lekker hapje eten, maar ook feestcafe’s en cocktailzaken kun je er terug vinden. Een luxe club voor een avondje wat meer stijl? Ook dat is waar je voor naar het Stratumseind kunt gaat. Beleef gewoon de avond zoals jij met je vrienden wilt. Loop rond en kijk waar het voor jou gezellig is.

Het Stratumseind; eten, drinken, dansen en feesten!

Sluit reacties

Reacties niet mogelijk