Uit in Eindhoven

Uit in Eindhoven kan op verschillende plekken van de Eindhovense binnenstad. Het Stratumseind is het meeste bekendste uitgaanscentrum om gezellig uit in Eindhoven te gaan. Naast het Stratumseind zijn er nog meer hotspots in de Eindhovense Lichtstad. We zullen op deze pagina ook enkele andere gebieden in de stad onder de aandacht brengen waar je voor- of nadien terecht kan voor een gezellig dagje/ avondje/ nachtje in Eindhoven.

Uit in Eindhoven:

Het Stationsplein

Het Stationsplein ligt pal tegenover het Centraal station van Eindhoven. Je kunt hier terecht voor een gezellig hapje en drankje. Er is ruime keuze aan horeca. Sinds 2017 is er in de ‘groen toren’ ook een skybar in Eindhoven te vinden. Op de 14e verdieping kun je een mooi uitzicht over Eindhoven krijgen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Markt Eindhoven

De markt Eindhoven is centraal gelegen bij de Heuvel Galerie en biedt meerdere zaken die al lange tijd bekend staan om de Eindhovense gastvrijheid. Bekende namen zoals Centraal, De Vooruitgang, Grandcafe De Wildeman zijn gevestigd aan de markt in Eindhoven.

Dommelstraat Eindhoven

De Dommelstraat in Eindhoven staat bekend om de gezellige restaurants die er vanaf eind van de middag open gaan. Er zitten diverse restaurants zoals een Italiaans restaurant, Grieks restaurant, Franse keuken, Pub, Steakhouse, Cafetaria en dus volop diversiteit voor een lekker hapje eten in Eindhoven!

Wilhelminaplein Eindhoven

Het Wilhelminaplein in Eindhoven is een gezellig plein voor de wat oudere onder ons. Er zijn veel mogelijkheden om gezellig een hapje en drankje te doen. Wanneer het goed weer is dan zijn hier ook terrassen om buiten te zitten.

De Bergen Eindhoven

De Bergen in Eindhoven is een straat waar het wat meer zien en gezien worden is. Er zijn leuke zaken met heerlijk eten. Volop gelegenheid om te drinken en lekker te eten! Een goede zaak met Italiaans eten is Mangiare eindhoven

Sluit reacties