Tien redenen om naar het Stratumseind te gaan

We hebben eens zitten denken waarom moet je nou uitgerekend naar het Stratumseind om op stap te gaan? Onderstaand zijn 10 goede redenen om naar ‘stratum’ te gaan die wij voor je hebben bedacht. Mocht je nog meer goede tips hebben, laat het ons dan vooral even weten!

10 redenen om naar het Stratumseind te gaan:

1. Het Stratumseind is de straat met de meeste kroegen in Eindhoven. Je gaat dus eenvoudig naar een andere zaak als je het niet naar je zin hebt.
2. Gratis drank winnen met radje draaien in meerdere zaken op het Stratumseind! Gratis stappen?!
3. De kans is groot da ge op oe bakkes wordt geslagen, maar als dat gebeurd dan gebeurd dat gemoedelijk! Lijkt ons wel zo prettig natuurlijk! (Quote: Theo Maassen/ Eindhoven)
4. Naast kroegen zitten er op het Stratumseind ook genoeg zaken waar je iets kunt eten, want van drinken krijg je immers (lekkere) trek! Let wel op da ge ’t nie weer uitspuugt!
5. Het populairste cafe 2017 van Nederland ligt aan het Stratumseind, dat moet gezellig worden!
6. Eerder zijn Cafe Costa en Cafe Thomas al meerdere jaren achter elkaar uitgeroepen tot beste feest- en danscafé van Nederland! Top uitgaansgelegenheden dus!
7. Er is altijd wel een feestje of iets te doen! En is dat er niet dan maak je er zelf toch een mooi feestje van samen met andere stappers!
8. De lempkes gaan pas uit op vrijdag en zaterdag om 4 uur en dus heb je genoeg tijd om je doelen te bereiken. Wat is eigenlijk jou doel tijdens het stappen? Dronken worden? Iemand versieren? Een goed gesprek?
9. Er is altijd wel een pinautomaat in de buurt, dus je hoeft nooit zonder geld te zitten…… kan ook een nadeel zijn trouwens!
10. Het Stratumseind ligt vlakbij het Stadhuisplein en dat is ideaal voor als PSV gehuldigd wordt want dan ben je er altijd in de buurt 🙂
Heb je de tien redenen gelezen en ben je nog niet overtuigd? Dan ga zelf eens kijken en laat ons weten wat je er van vond! Natuurlijk zijn er in Eindhoven ook nog genoeg andere mooie plekken om plezier te beleven, maar eerst naar het Stratumseind!

Sluit reacties

Reacties niet mogelijk