Openingstijden Stratumseind Eindhoven

De openingstijden van het Stratumseind Eindhoven verschillen per dag en per zaak. Het is lastig eenduidig aan te geven wat de openingstijden zijn van het Stratumseind. Wel geven we hieronder een opsomming op welke dagen de wettelijk toegestane sluitingstijden zijn. Op dit tijdstip moeten de kroegen in Eindhoven hun deuren sluiten en mogen er geen gasten meer in de horecazaak aanwezig zijn. Houd rekening dat je vaak 10-15 minuten voor sluitingstijd een kroeg niet meer in komt.

Openingstijden Stratumseind Eindhoven

Maandag t/m Donderdag tot 2.00
Uitzondering: Club Xi tot 4.00 geopend
Vrijdag en Zaterdag tot 4.00
Uitzondering: Club XI tot 5.00 geopend
Zondag tot 2.00
Uitzondering: Club Xi tot 4.00 geopend

Openingstijden kroegen Eindhoven

Hoe laat de diverse kroegen open gaan dat is verschillend per zaak. Veel kroegen hebben een Facebook pagina die wellicht voorziet in deze informatie. Of de info ook up to date is dat is af te vragen. De meeste zaken op Stratumseind zijn op donderdag tot en met zaterdag geopend vanaf 22.00 tot sluitingstijd. Dit is op donderdag om 2.00 en op vrijdag en zaterdag tot 4.00. Voor de meeste actuele informatie kun je het beste het Stratumseind gaan volgen op Facebook.

openingstijden stratumseind

Afterparty Stratumseind

Wanneer je op een donderdag nog zin hebt om verder te feesten dan is er een mogelijkheid om naar Club Storm op het Stationsplein in Eindhoven te gaan. Deze nachtclub is op donderdag tot 4.00 geopend.

Uitgaan in Eindhoven kan op het Stratumseind in Eindhoven op bovenstaande openingstijden. Mocht je meer informatie willen over de openingstijden per zaak dan adviseren we je op onze website te kijken op de pagina met de horecazaak die je wilt gaan bezoeken. Ook hebben veel bedrijven een Facebook pagina waarop de actuele openingstijden vermeld staan.

Sluit reacties

Reacties niet mogelijk