Kroegentocht Eindhoven

Een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenweekend. Loop de kroegentocht in Eindhoven over het wereldberoemde Stratumseind! De langste uitgaansstraat van Nederland met meer dan 50 uitgaansgelegenheden. Wij hebben een selectie gemaakt van gezellige cafés in het uitgaanscentrum van Eindhoven. Je profiteert tijdens dit avondje stappen van aantrekkelijke voordeeltjes en je krijgt ook nog een leuk aandenken mee naar huis!

Kroegentocht Eindhoven

Voordat de kroegentocht in Eindhoven start eerst lekker een hapje eten? Ook daar kunnen wij voor zorgen. In een van de horeca zaken aan het Stratumseind zorgen wij dat je met het hele gezelschap op het afgesproken tijdstip aan tafel kunt aanschuiven. Voordat de stapavond begint heb je zo eerst een goede bodem gelegd. De kroegentocht kan daarna goed van start gaan! Neem contact met ons op zodat we de opties kunnen bespreken.
Aanvullende activiteiten

Activiteiten Eindhoven

Het is mogelijk om voorafgaand aan de kroegentocht aanvullende activiteiten te laten plaatsvinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bierproeverij, cocktailworkshop of pubquiz. Ook kan in overleg de avond naar eigen wens worden ingericht. Wil je bijvoorbeeld een stripact voor de vrijgezel tijdens een vrijgezellenavond? Dan regelen wij dat dit voor jullie groep in een van de cafés kan plaatsvinden. Laat ons je wensen horen en wij bekijken de mogelijkheden.

Sluit reacties