Cocktail workshop Eindhoven

Cocktail workshop Eindhoven leert je alles over het maken van de heerlijkste cocktails. Tijdens deze cocktail workshop Eindhoven krijg je les over de basis van de cocktails, de ingredi├źnten, het shaken en de show. Uiteraard zullen alle cocktails tijdens deze workshop geproefd moeten worden. Mmm dat zal lekker gaan smaken die zelfgemaakte cocktails samen met een ervaren cocktailshaker.

Cocktailworkshop Eindhoven

Cocktail workshop Eindhoven

De cocktail workshop in Eindhoven is een leuke activiteit om een groepsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje te starten op het bruisende uitgaanscentrum van Eindhoven. Je komt tijdens deze cursus cocktail maken lekker in de stemming en dat is dus een goed begin van de dag of avond. De workshop cocktails maken op locatie zal plaatsvinden in een van de horecazaken op het Stratumseind in Eindhoven.

Cocktails maken Eindhoven

Het is erg leuk om cocktails te maken in Eindhoven. Dit kan op verschillende plekken in de stad. Op het Stratumseind zijn er gespecialiseerde zaken aanwezig om een cocktailworkshop met je vrienden of collega’s te volgen. In een gezellige setting zal door en professional al fijne kneepjes van het vak worden geleerd.


 

Sluit reacties