Cafe Thomas organiseert Red Monday Eindhoven

Cafe Thomas organiseert op maandag 27 maart 2017 Red Monday. Dit feest voor het horecapersoneel van Nederland wordt gehouden op het Stratumseind 23 in Eindhoven. In samenwerking met Red Bull is dit feest speciaal voor het horecapersoneel dat tijdens de reguliere stapavonden moet werken.

De stapavond in Cafe Thomas begint op maandagavond vanaf 21.00 en zal duren tot 02.00 ’s nachts. Er is een mooie line up met artiesten zoals onderstaande namen die komen optreden;

THE BOY NEXT DOOR
KRISS ONE
RUGGED
LADY BEE
JOHNNY 500

Voor meer informatie en vragen omtrent dit event kijk even op de Facebookpagina van Cafe Thomas daar tref je meer informatie en kun je eventueel contact opnemen met de organisator.

 

Cafe Thomas Eindhoven

Het Eindhovense cafe Thomas is al jaren een bekende naam aan het Stratumseind Eindhoven. Met meerdere titels als beste danscafe van Zuid Nederland mag deze locatie met recht een toplocatie genoemd worden. Niet meer dan logisch dat deze horecazaak dan ook uitgekozen is om in samenwerking met Redbull Red Monday te organiseren. Wij wensen iedereen die in Eindhoven gaat stappen een hele fijne avond toe!

 

Sluit reacties

Reacties niet mogelijk